Trenerji


Vsi trenerji imajo veljavno licenco in se izobražujejo tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Blaž Potočnik

Blaž Potočnik

Blaž Potočnik je najprej treniral brazilski jiu-jitsu, kjer je zmagal več tekmovanj, kasneje pa začel trenirati kickboks. Zaradi trdega dela in odlične tehnike Anžeta Cofa je postal po enem letu državni prvak in ta naslov obdržal več let zapored v večih disciplinah. Od takrat je bil v kickboksu premagan le enkrat na svetovnem pokalu. Več let zapored je bil tudi državni prvak v amaterskih mešanih borilnih veščinah(MMA) v sloveniji in si priboril več zmag tudi izven nje. V brazilskem jiu jitsu je osvojil 2. In 3. mesto na evropskem prvenstvu. V letu 2017 je dosegel izredi uspeh na evropskem prvenstvu v Grčiji kjer je osvojil 1. mesto v najtežji kategoriji, kar mu je tudi odprlo vrata za udeležbo na svetovnem prvenstvu 2018 na Madžarskem, kjer je prav tako dosegel prvo mesto. Za sabo ima tako že več kot 90 borb in samo 4 poraze, osvojenih več državnih prvenstev, svetovnih pokalov in je aktualni evropski in svetovni prvak v disciplini kick light.

Svoje rezultate pripisuje razmušljanju, da je kickboks šport in se je za uspešno kariero potrebno obnašati kot športnik. Cilja na to, da vse svoje učence izvežba v atlete, ki bodo uspešni v športu in v vsakdanjem življenju.

Anže Cof

anže cof

Anže cof je Diplomiran trener športne vzoje na univerzi za šport. Z borilnim veščinam se je pričel ukvarjati pri 16ih letih. Treniral je v različnih klubih, kjer je razvil izvrstno boksarsko tehniko, katero je dopolnil še z nožno tehniko. Ogromno izkušenj je nabral tudi na tajskem, kjer je treniral muay-thai.

Svoje sposobnosti je dokazal na tekmovanju za svetovni pokal v mariboru, kjer je dosegel drugo mesto.

© Vse pravice pridržane Kickbox klub Kranj