Rekreativci in tekmovalci


Rekreativci:

Vsi tekmovalci morajo nekje pričeti in najprimernejša je rekreativna skupina v kateri bodo nabirali znanje in izkušnje za tekmovalno skupino, predvsem je pa ta skupina namenjena članom, ki nimajo želje tekmovati a bi se radi kvalitetno razgibali, se naučil borilnih veščin, osnove  samoobrambe in vse to na zabaven način, v varnem okolju pod nadzorom strokovno usposobljenih trenerjev

Rekreativna skupina je namenjena vsem, ki bi radi izboljšali svojo psihično in fizično pripravljenost, motorične sposobnosti, fleksibilnost in moč.

Potrebnih ni nič izkušenj, le volja. Treninge oblikujemo tako da se vsi člani nekaj naučijo in izboljšajo svoje sposobnosti. Najnižje starost je 14let, zgornje meje pa ni.

 

 

Tekmovalna skupina:

Tekmovalna skupina je namenjena vsem, ki bi imeli željo tekmovati v eni najboljših ekip v Sloveniji v  eni največjih zvez na svetu WAKO.

Ko rekreativec z željo po tekmovanju nabere dovolj izkušenj ga bo trener povabil v tekmovalno skupino.  Člani tekmovalne ekipe lahko trenirajo vsak dan a treningi v ponedeljek, sredo in petek so obvezni.

Tekmovalna ekipa ima tehnično najzahtevnejše treninge, specifično oblikovane tako, da izboljšajo fizično moč eksplozivnost in dosegajo najvišjo raven kondicijske pripravljenosti, prednost pa dajemo tehniki in taktiki med borbo.

© Vse pravice pridržane Kickbox klub Kranj